Șterge contul Teal VPN
Teal VPN este o aplicație a Fxolio LLC
Calea rapidă. Deschide aplicația Teal VPN → Cont → derulează până jos → Șterge contul → confirmă. Are efect imediat.
Dacă nu poți folosi aplicația
Scrie la [email protected] de pe adresa de e-mail cu care te-ai autentificat (adresa ta de autentificare Google, Apple sau e-mail) și cere-ne să îți ștergem contul. Vom confirma că ești tu răspunzând la acea adresă și vom șterge contul în cel mult 7 zile.
Ce se șterge
- Contul tău: identificatorul contului Google și adresa de e-mail, numărul contului, planul și cifrele de utilizare.
- Fiecare dispozitiv înregistrat în cont și accesul lui la fiecare server VPN.
- Toate sesiunile de autentificare. Aplicația iese imediat din cont. Dacă te-ai autentificat cu Apple, îi cerem și Apple să deconecteze Teal VPN de la contul tău Apple.
Ce se păstrează și cât timp
- Dacă contul era pe planul gratuit, un cod criptat pentru telefon păstrează cantitatea de date folosită în acea zi, fără nicio legătură cu tine, până la următoarea resetare zilnică — astfel încât ștergerea și recrearea unui cont să nu poată reîncărca cantitatea gratuită. Este șters după acea resetare.
- Pe iPhone și iPad, Apple păstrează pentru dispozitiv un marcaj „Plan gratuit deja folosit” (Apple DeviceCheck), astfel încât un dispozitiv să primească un singur plan gratuit. Nu are nicio legătură cu tine și nu este eliminat când îți ștergi contul.
- Nu am avut niciodată istoricul tău de navigare, conținutul traficului sau adresele IP ale conexiunilor, așa că nu există nimic de acest fel de șters.
Abonamente
Ștergerea contului Teal VPN nu anulează un abonament din magazin. Anulează-l mai întâi: pe Android în Google Play → Plăți și abonamente; pe iPhone, iPad sau Mac în Configurări → numele tău → Abonamente.
Mai multe detalii găsești în Politica de confidențialitate.